Análisis Cultural Seminario Temático 2015

Un blog hecho entre todos los estudiantes del curso de 2015 de Dr. Timmer, LAS, Universidad de Leiden. Blogs de otros años: https://thematicseminarlatinamerica.wordpress.com, y https://culturalanalysisul.wordpress.com

Espectáculo de Danza el jueves

http://korzo.nl/nl/producties/it-large-animal-deep-sleep

 

“it is like a large animal deep in sleep”

Marina Mascarell Martinez | Korzo producties, Dance forum Taipei

CaDance Festival

De voorstelling The Unreality of Time van Marina Mascarell was de grote verrassing van CaDance 2013 en werd geroemd om de betoverende beelden, lome poëzie en krachtige nuance. Nu reageert ze in “it is like a large animal deep in sleep” op de huidige staat van onze maatschappij. Omringd door vijftig kartonnen dozen stellen drie dansers de vraag wat wij zelf kunnen doen om invloed uit te oefenen op de samenleving. Ze nodigen u uit om mee te denken. “it is like a large animal deep in sleep” is een poëtische voorstelling over basale, maar essentiële dagelijkse activiteiten en over de grote filosofische kwesties als de wens om vrij te zijn. Het roept op niet verdoofd te blijven, maar om wakker en alert te zijn.

TALK & SHOW

do 5 feb  na afloop | nagesprek

concept Marina Mascarell, Yamila Rios | choreografie Marina Mascarell | assistent choreografie Sandra Navarro | muziek, decor Yamila Rios | dans James O’Hara, Yu-Fen Huang, David Essing | dramaturgie Luz Lassizuk | lichtontwerp Loes Schakenbos 

“it is like a large animal deep in sleep” is een citaat uit het gedicht what can we do?van Charles Bukowski ©Linda Lee Bukowski.

“it is like a large animal deep in sleep” is een Korzo productie en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten, Skånes Dansteater (Malmö) en Dance Forum Taipei.

 hoofdfoto_marinamascarell-067_def

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Información

Esta entrada fue publicada en 3 febrero, 2015 por .
A %d blogueros les gusta esto: